Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів, вулиця Щирецька, 7а
м. Львів, вулиця Щирецька, 7а
Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
Сб: з 10:00 до 17:00
Нд: з 11:00 до 16:00

Доставка і оплата

– При купівлі комплекту шин Безкоштовна Доставка Здійснюється виключно у межах міста Львова нашим курьєром за вказаною адресою. По іншим містам вартість кур'єрської доставки - 300грн. 

– Доставка по Україні усіма іншими перевізниками здійснюється за рахунок покупця. Ми працюєм з наступними транспортними компаніями: "Делівірі" ,  "Інтайм" , "Нова Пошта" , "Ваш Час" , "Авто Люкс" , "Міст Експрес" , "Сат", "Євро Експрес". 

– Доставка товару по Україні здійснюється в будь яке місто, яке є у списку наступних транспортних компаній:  "Ін Тайм" ,   "Делівірі" ,  "Нова Пошта" , "Ваш Час" , "Авто Люкс" , "Міст Експрес" , "Сат" , "Євро Експрес".

Транспортні компанії постійно розвиваються та перелік міст можливої доставки збільшується. Ознайомитись зі списком міст та розрахувати вартість доставки, можна безпосередньо на сайтах транспортних компаній.

Доставка здійснюється в день поступлення заявки, або на наступний, але за вашим бажанням ми можем спланувати доставку на будь - який інший день.

Оплатити покупку можна самим зручним для вас способом:

1. Оплата товару при його отриманні у пункті прийому передачі перевізника, вартість повернення грошей від 2 % від загальної суми покупки.

2. Оплата по перерахунку на банківський рахунок, працюємо як з ПДВ, так і без.

3. Онлайн оплата "Liqpay" картою Visa чи Mastercard.

МИ ЦІНУЄМИ ВАШ ЧАС ТА ГРОШІ, ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ТЕ ЩО ОБИРАЄТЕ НАС!