Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Львів, вулиця Щирецька, 7а
м. Львів, вулиця Щирецька, 7а
Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
Сб: з 10:00 до 17:00
Нд: з 11:00 до 16:00

Автомобільні шини General Altimax Arctic

В категорії немає товарів

Продовжити

Автомобільні зимові шини General Altimax Arctic  - це продовження відомого флагмана зимових шин Gislaved NordFrost 3. Після появи на ринку шин моделі Gislaved NordFrost 5 у німецькому концерні Сontinental AG, до складу якого і входять власне торгові марки Gislaved та General, приймають рішення про не зняття з виробництва дуже успішної моделі, а її продовження під брендом General та назвою Altimax Arctic.   Дана шина вже встигла завоювати прихильників, завдяки  своїм відмінним характеристикам у найскладніших зимових умовах. Шина має унікальний спрямований малюнок, який у свою чергу забезпечує швидке очищення від слякоті та снігу, тим самим недаючи заритися у заметах. 
Унікальна суміш гуми протектора дозволяє шині залишатися еластичною навіть при дуже низький температурі повітря, а велика кількість ламелей швидко зупиняє чи дає максимальний розгін їй на зледенілій поверхні.   
На сьогоднішній день шина виготовляється на ринок північної Америки де зима займає значний відрізок року, наприклад як у Канаді чи на Алясці.  Зимові шини  Altimax Arctic - це шини, які допоможуть вам почувати себе безпечно та комфортно у самих складних зимових умовах. Шина має можливість шипування протектора для ще більш впевноного руху по зледенілих поверхнях.
Модель випускається у великому спектрі типорозмірів, як для легкових автівок так і для джипів чи мінівенів.   Якщо ви живете у місцевості де дорога у зимовий період мало розчищенна або взагалі немає можливості розчищати її, то дана шина стане надійним супутником і допоможе вам доїхати до пункту призначення.